ERSTE KOLLÉGA KLUB KEDVEZMÉNYCSOMAG

Biztosítson kedvezményes bankolási lehetőséget munkavállalóinak!

ERSTE KOLLÉGA KLUB KEDVEZMÉNYCSOMAG

Az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomag révén egy olyan lehetőséget kínálunk cégének, amellyel bővítheti a dolgozóinak nyújtott kedvezmények körét.

Az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomaggal kollégái, amennyiben a cég és az Erste Bank Hungary Zrt. között együttműködés jön létre, ha az Erste Banknál számlát nyitnak jelentősen csökkenthetik banki költségeiket.

Mobilbankáraink készséggel állnak rendelkezésére abban, hogy az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomag ajánlatát részletesen bemutassák cégének és érdeklődés esetén elindítsák a szerződéskötési folyamatot. A személyes találkozó, valamint a jelenlegi helyzetre tekintettel az online tárgyalás (pl. Skype, Zoom) egyaránt megoldható bankáraink segítségével.Érdekel az ajánlat

MIT KÍNÁL AZ ERSTE KOLLÉGA KLUB KEDVEZMÉNYCSOMAG CÉGÉNEK?

A szolgáltatáscsomag révén bővíteni tudja a munkavállalóinak nyújtott, kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások körét, növelve ezzel a dolgozói elégedettséget. Egy újfajta cafetéria elemet vezethet be a vállalati költségek növelése, illetve szolgáltatói kizárólagosság kikötése nélkül.

Az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomag elemeit az együttműködés kereteit tartalmazó banki ajánlat elfogadását és a szolgáltatás elindításának banki visszaigazolását követően biztosítjuk. Ezt követően a cég bármely dolgozója saját mérlegelése alapján dönthet az egyes banki szolgáltatások igénybevételéről.

MIT KÍNÁLUNK MUNKAVÁLLALÓINAK?

A kedvezménycsomag kifejezetten munkavállalók számára nyújt különböző kedvezményeket, amelyekkel csökkenthetőek a banki költségek.

Mobilbankáraink előre egyeztetett időpontban az Önök által támogatott formában, akár a cégnél, akár más helyszínen, igény esetén telefonon, Skype-on/Zoom-on keresztül is rendelkezésre állnak és személyre szabott tájékoztatást adnak munkavállalóinak kedvezményes ajánlatainkról.

Az Erste Bank széles körű termékpalettája révén szinte minden pénzügyi igényre megoldást nyújtunk kollégáinak.

Kik az Erste Mobilbankárok?

Az Erste Mobilbankár csapat Magyarország egyik leginnovatívabb banki direkt értékesítési hálózata, amely közvetlen, személyes pénzügyi tanácsadással és értékesítéssel foglalkozik. Bankárhálózatunk személyi kölcsönt és egyéb pénzügyi termékeket kínál az ország egész területén. Mobilbankáraink az ügyfelek igényeihez alkalmazkodva, a számukra legmegfelelőbb helyen és időpontban végzik tanácsadói, értékesítői munkájukat, legyen az az ügyfél munkahelye, otthona vagy akár egy kávézó.

Attila

Felkészülten megyek minden tárgyalásra, hogy valamennyi felmerülő kérdésre azonnal tudjak válaszolni.

Judit

Arra törekszem, hogy minél jobb kapcsolatot alakítsak ki az ügyfeleimmel és mindig elérhető legyek a számukra.

Áron

Igyekszem igazán mobil bankár lenni és maximálisan alkalmazkodni az ügyfeleim időbeosztásához és igényeihez. Gyakran találkozom velük a munkahelyükön ebédidőben vagy kérésre akár házhoz is megyek!

Feltételek

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlatnak. Az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomag kedvezményes szolgáltatásait a Bank az adott Munkáltató munkaviszonyban álló munkavállalói részére abban az esetben biztosítja, amennyiben a Munkáltató és az Erste Bank között - külön e tárgyban - létrejött érvényes együttműködés hatályban van. Hatályos együttműködési megállapodás hiányában az Erste Bank Hungary Zrt. és a befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. a jelen marketingkommunikációs anyagban feltüntetett szolgáltatásai nem vehetők igénybe.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Ha szeretne kedvezményes bankolást biztosítani dolgozóinak, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Az Erste Mobilbankárok készséggel állnak cége rendelkezésére!Érdekel az ajánlat